Advertorial: Vinoo lanceert online wijncommunity - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Advertorial: Vinoo lanceert online wijncommunity

Tijdens het Vinoo Wine Tasting Event in Amsterdam lanceert Vinoo de online social community voor wijnliefhebbers. Perswijn-lezers krijgen korting op de toegangsprijs.
Zaterdag 1 november vindt de feestelijke lancering plaats van Vinoo, de online social community voor wijnliefhebbers. Tijdens een groots opgezet wijnevenement in de Amsterdam Convention Factory gaat de online community in z’n volle omvang van start.

Deelnemers kunnen meer dan 350 wijnen proeven en genieten van onder andere een wijnveiling, wijnmuziek, fingerfood, de uitreiking van de Vinoo Award 2008 en natuurlijk de lancering van de nieuwe community website. Liefhebbers kunnen reserveren voor het driegangendiner met wijnarrangement. Een speciale Vinoo-wijntrein rijdt ‘s middags en ‘s avonds door Nederland om bezoekers op te halen en weer thuis te brengen. In de trein wordt een gratis glas wijn geschonken.

Speciaal voor Perswijn-lezers geldt een toegangsprijs van €20 (i.p.v. €25) voor het evenement. Belangstellenden kunnen zich kosteloos en vrijblijvend aanmelden als Vinoo-member via de website van Vinoo en reserveren hun toegangskaart(en) en treinkaartje(s) via de pagina www.vinoo.eu/event. Vermeld in het reserveringsformulier de actiecode ‘pw111’ om de korting te verzilveren. Toegangskaarten worden per post toegezonden.

Bezoek ook de Perswijn-stand tijdens het ‘Vinoo Wine Tasting Event’ en krijg korting op de nieuwste editie van restaurantgids GrootSpraak die maandag 3 november wordt gelanceerd.

Meer informatie en aanmelden: www.vinoo.eu/event

Reageer op dit item

nl Nederlands