Bedankje van een prijswinnaar - Perswijn
Nieuws

Bedankje van een prijswinnaar

Na afloop van het PERSWIJN-evenement “Grootse Wijnen van Kleine Importeurs” bleek een eenvoudig bezoekje aan deze website een plezierig staartje te hebben gekregen. We ontvingen het volgende berichtje:
Beste redactie van Perswijn,

Loire_2011_bedankje400.jpg

Via jullie site werd ik nieuwsgierig naar de proeverij van Grootse Wijnen van Kleine Importeurs die gehouden werd in Showkas de Arendshoeve te Aalsmeerderbrug. Een geweldig evenement waar ik volop van genoten heb. Nog mooier werd het toen ik twee dagen later een vriendelijk bedankje kreeg van Vin de L’Isle en waar tevens mijn naam stond als winnaar van een week gratis verblijf in Frankrijk in het Loiredal. Johan Paardekooper en Juul Mulder runnen daar sinds een paar jaar Gîtes de L’Isle.

Mijn vrouw heeft eerst voorzichtig geïnformeerd of dit wel degelijk klopte en toen dit echt waar was, hebben we hier meteen gebruik van gemaakt.

Op 30 april werden we van harte verwelkomd door dit enthousiaste stel die een heerlijke stek bezitten net even voorbij Fontaine-Milon. De dagen daarop hebben we verschillende wijnhuizen, samen met Johan en Juul mogen bezoeken. We werden vooral verrast door het enthousiasme van deze wijnboeren die ons met ziel en zaligheid voor hun producten wisten te enthousiasmeren.  Genietend achter een glaasje rose van Domaine Des Vallettes, de Saint Nicolas de Bourgueil 2010 is aan te bevelen, willen wij jullie van harte bedanken voor dit onverwachtse bezoek.

Tenslotte was ons dit niet overkomen wanneer ik jullie site niet had bezocht!

Met vriendelijke groet, Sandro Sierhuis en Anita Philipsen

Op de foto (Anita Philipsen) van links naar rechts:

Sandro Sierhuis, Johan Paardekooper, Antoine Jamet van het wijnhuis Domaine Les Vallettes en Juul Mulder.

Reageer op dit item

nl Nederlands