Sommelier Dennis Smith verlaat Vrienden van Jacob in Santpoort en wordt opgevolgd door Sietse van Zanten van Ciel Bleu, Erik Bosman is weer terug in restaurant Beyerick, Peter Paul Kleiss gaat van Cordial naar Boreas in Heeze. En liefhebbers van Duits en Oostenrijks kunnen komende tijd hun hart ophalen: van 4 tot 12 juni is het Rieslingweek in veel restaurants en wandelende encyclopedie Albert de Jong geeft een cursus over Duitse en Oostenrijkse wijn bij het Wijninstituut. Bovendien eet GrootSpraak bij Fifteen in Amsterdam: vriendelijke bediening, maar de wijnkaart schiet tekort.
Fifteen, Vrienden van Jacob, Boreas en Rieslingweek
Misschien ook iets voor u
Aanbevolen wijnen: rode wijnen uit Oostenrijk
Ronald de Groot en Lars Daniëls lichten als sneak preview op de rubriek ‘Geproefde Wijnen’ in het magazine, enkele wijnen...
Aanbevolen wijnen: Grüner Veltliner uit Oostenrijk
Ronald de Groot en Lars Daniëls lichten als sneak preview op de rubriek ‘Geproefde Wijnen’ in het magazine, enkele wijnen...
Aan tafel met Tobias Visser (Pieksman Wijnimport) en sommelier Anne Poiesz
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #2 proeven we blind...
PERSWIJN #2 2024 komt uit op maandag 11 maart!
Voor Perswijn #2 proefden we wijnen zonder toegevoegd sulfiet, reisden we naar La Clape, gaan we dieper in op Nebbiolo...
Overpeinzingen: Nederlandse wijn: ‘gewoon’ goed
Het is al weer een tijdje geleden dat we voor een diner aanschoven bij De Kas, een fijn restaurant bij...
Aan tafel met Ibert van der Waal (wijnimport J. Bart) en sommelier Stijn Hinke
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #1 proeven we blind...