Op de website van GrootSpraak staat de nieuwe editie van Bij de Tijd: een overzicht van het allerlaatste horeca-nieuws. < lees verder >GrootSpraak ging eten bij restaurant Salentein en nam de complimenten voor het Argentinië-supplement in ontvangst. Krijgt het restaurant ook complimenten?
“Mooie Argentinië-bijlage, geeft in kort bestek een uitstekend overzicht van wat daar speelt.” Natuurlijk zijn we blij met zo’n oordeel. Zeker als dat van een kenner komt. Erik Bikkers van Salentein (GrootSpraak 7 en 4 trosjes) in Nijkerk is aan het woord. Preekt hij voor eigen parochie? Beetje wel natuurlijk. Maar als je de rest van zijn wijnkaart ziet dan weet je dat hij absoluut niet eenkennig is. Wij gaven niet voor niks onze trosjes. Voor de wijnliefhebber is het hier in alle opzichten de moeite waard.
Misschien ook iets voor u
Lukas Wiegman is beste sommelier van Nederland
Temidden van een jubelend publiek heeft Lukas Wiegman van Restaurant NOTK in Rotterdam het Nederlands Kampioenschap voor Sommeliers, de Trophée...
PERSWIJN #3 komt uit op maandag 22 april!
In Perswijn #3 leest u over het gevarieerde wijnaanbod uit de Jura, het unieke talent van monastrell om met extreme...
PERSWIJN Portugese wijnmakerslunch: Tejo van alle kanten
Maandag 15 april 2024 bieden zes wijnmakers uit Tejo wijnprofessionals en pers een begeleide lunch aan om hun wijnen te...
Zwitserse wijnen onbereikbaar? België weet beter!
Is het een mythe, of is het echt onmogelijk om wijn uit Zwitserland te importeren? Het is een vraag die...
Aan tafel met Tobias Visser (Pieksman Wijnimport) en sommelier Anne Poiesz
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #2 proeven we blind...
Flesaanvraag PERSWIJN #5 2024 (Deadline 11 april)
Geachte importeur, Graag vragen wij uw aandacht voor de aanvraag van proefflessen voor PERSWIJN #5 2024 (verschijningsdatum 20 juli). Bij...