Achtergrond & Interviews



Gino\'s Pasta - Gino d\'Acampo

Gino's Pasta - Gino d'Acampo

24-10-2011

De charmante Italaanse kok Gino d'Acampo heeft de afgelopen jaren naam gemaakt. Hij is geboren in 1976 in Torre del Greco. De liefde voor het koken heeft hij meegrekregen van zijn groodvader die ook chefkok was.

Gino\'s Pasta - Gino d\'Acampo

Gino's Pasta - Gino d'Acampo

24-10-2011

De charmante Italaanse kok Gino d'Acampo heeft de afgelopen jaren naam gemaakt. Hij is geboren in 1976 in Torre del Greco. De liefde voor het koken heeft hij meegrekregen van zijn groodvader die ook chefkok was.

Op wijnreis in de Chalonnais en Mâconnais

Op wijnreis in de Chalonnais en Mâconnais

12-08-2011

Van de hand van Gert Crum is het tweede deel verschenen in de reeks Handboek voor de Bourgogneliefhebber. De in handzaam zakformaat uitgegeven boekjes hebben als doel de lezer informatie te bieden over de wijnbouw in de diverse appellations, over logiesmogelijkheden als chambres d’hôte en hotels en over en potentieel aangename eetgelegenheden.

Op wijnreis in de Chalonnais en Mâconnais

Op wijnreis in de Chalonnais en Mâconnais

12-08-2011

Van de hand van Gert Crum is het tweede deel verschenen in de reeks Handboek voor de Bourgogneliefhebber. De in handzaam zakformaat uitgegeven boekjes hebben als doel de lezer informatie te bieden over de wijnbouw in de diverse appellations, over logiesmogelijkheden als chambres d’hôte en hotels en over en potentieel aangename eetgelegenheden.

Middelbare Horeca School - Wijn proeven in het basispakket

Middelbare Horeca School - Wijn proeven in het basispakket

23-06-2011

Niet op elke school is het wijnonderwijs zo goed geregeld als op de Middelbare Horeca School in 's Hertogenbosch. Wijn proeven zit in het basispakket van zowel koks als gastheren in opleiding. Stuwende kracht is senior docent en wijnliefhebber Hugo Linskens. Gerard Reijmer mag een les meelopen.

Middelbare Horeca School - Wijn proeven in het basispakket

Middelbare Horeca School - Wijn proeven in het basispakket

23-06-2011

Niet op elke school is het wijnonderwijs zo goed geregeld als op de Middelbare Horeca School in 's Hertogenbosch. Wijn proeven zit in het basispakket van zowel koks als gastheren in opleiding. Stuwende kracht is senior docent en wijnliefhebber Hugo Linskens. Gerard Reijmer mag een les meelopen.

Winnaars KWI

Winnaars KWI

25-03-2011

Winnaars KWI

Winnaars KWI

25-03-2011

Lekker feestelijk - uitbundige hapjes en drankjes

Lekker feestelijk - uitbundige hapjes en drankjes

28-02-2011

Op het eerste gezicht lijkt dit een leuk boek met maakbare recepten voor hapjes en drankjes voor elke feestelijke gelegenheid. Toch slaat het boek op teveel fronten de plank mis om een plek te verwerven tussen de andere kookboeken in de kast.

  • Riedel - doorlopend
  • Banner Kwast tm 1 juni 2017
  • Ambassadeurs Perswijn - doorlopend
  • Winterhalter - t/m?
  • Bossenbroek B.V. - doorlopend