Andermans woorden



Schweinerei

Schweinerei

26-03-2012

In andere landen wordt Trévallon 2010 door collega importeurs aangekondigd als uitverkocht. Dit is opmerkelijk, maar verklaarbaar. lees verder...

Schweinerei

Schweinerei

26-03-2012

In andere landen wordt Trévallon 2010 door collega importeurs aangekondigd als uitverkocht. Dit is opmerkelijk, maar verklaarbaar. lees verder...

Nouvelle cuisine?

Nouvelle cuisine?

20-03-2012

Patat negra Gesignaleerd op een menu bij restaurant De Zwethheul **.

Nouvelle cuisine?

Nouvelle cuisine?

20-03-2012

Patat negra Gesignaleerd op een menu bij restaurant De Zwethheul **.

U zei?

U zei?

13-03-2012

veel couleur locale in de neus, zomerbittertje, schonend palet Opmerkelijk jargon in De Proefkrant. Eerder ´verrassend´ dan ´informatief´. De beschreven wijn is overigens een witte Portugees.

U zei?

U zei?

13-03-2012

veel couleur locale in de neus, zomerbittertje, schonend palet Opmerkelijk jargon in De Proefkrant. Eerder ´verrassend´ dan ´informatief´. De beschreven wijn is overigens een witte Portugees.

Ooit van gehoord?

Ooit van gehoord?

12-03-2012

“Rising Star van de Languedoc” o.a. Jancis Robinson in wijntijdschrift Sud de France NRC Wijnclub prijst La Demoiselle van Mas des Dames aan met een nogal twijfelachtige verwijzing. De Revue du vin de France (RVF) kennen we, maar het ´wijntijdschrift´ Sud de France…?

Ooit van gehoord?

Ooit van gehoord?

12-03-2012

“Rising Star van de Languedoc” o.a. Jancis Robinson in wijntijdschrift Sud de France NRC Wijnclub prijst La Demoiselle van Mas des Dames aan met een nogal twijfelachtige verwijzing. De Revue du vin de France (RVF) kennen we, maar het ´wijntijdschrift´ Sud de France…?

Beaujolol

Beaujolol

06-03-2012

Om u als professional kennis te laten maken met deze diversiteit aan Beaujolais wijnen, is er ‘Bien Boire en Beaujolais’, een proeverij waar zo’n vijfenzeventig wijnboeren met ieder een eigen stijl hun wijnen laten proeven.

Beaujolol

Beaujolol

06-03-2012

Om u als professional kennis te laten maken met deze diversiteit aan Beaujolais wijnen, is er ‘Bien Boire en Beaujolais’, een proeverij waar zo’n vijfenzeventig wijnboeren met ieder een eigen stijl hun wijnen laten proeven.

Vooroordeel weerlegd!

Vooroordeel weerlegd!

05-03-2012

Good afternoon! I’m writing to invite you, if you will be at Vinitaly 2012, for to have an interesting tasting about a new DOC “Terre di Cosenza” from Calabria ( Italy ). It’s unusual, but producers in this area are working really well! Mededeling in ietwat merkwaardig Engels van een Italiaans PR-bureau.

Vooroordeel weerlegd!

Vooroordeel weerlegd!

05-03-2012

Good afternoon! I’m writing to invite you, if you will be at Vinitaly 2012, for to have an interesting tasting about a new DOC “Terre di Cosenza” from Calabria ( Italy ). It’s unusual, but producers in this area are working really well! Mededeling in ietwat merkwaardig Engels van een Italiaans PR-bureau.

Bijzonder proefglas

Bijzonder proefglas

28-02-2012

L'Union Interprofessionnelle du Vin de Cahors a lancé un verre en chocolat le 2 février à l'occasion de la dégustation mensuelle organisée pour le Cahors Malbec Club: dégustation de vins noirs dans des verres en chocolat noir. Succès immédiat. Mededeling inzake chocoladewijn uit Cahors.

Bijzonder proefglas

Bijzonder proefglas

28-02-2012

L'Union Interprofessionnelle du Vin de Cahors a lancé un verre en chocolat le 2 février à l'occasion de la dégustation mensuelle organisée pour le Cahors Malbec Club: dégustation de vins noirs dans des verres en chocolat noir. Succès immédiat. Mededeling inzake chocoladewijn uit Cahors.

Mineraliteit voor gevorderden

Mineraliteit voor gevorderden

27-02-2012

Terroir n´est pas les minéreaux absorbés, mais le résultat de la mode de l´assimilation de l´ensemble des minéraux. Claude Papin, Château Pierre Bise.

Mineraliteit voor gevorderden

Mineraliteit voor gevorderden

27-02-2012

Terroir n´est pas les minéreaux absorbés, mais le résultat de la mode de l´assimilation de l´ensemble des minéraux. Claude Papin, Château Pierre Bise.

Eeuwig jong

Eeuwig jong

23-02-2012

I think we’ve shown that, even at the age of 314, you’re never too old to get to grips with the web. Directeur Simon Berry van de Londense wijnhandel Berry Brothers & Rudd op www.decanter.com over het succes van de internetactiviteiten van zijn bedrijf.

Eeuwig jong

Eeuwig jong

23-02-2012

I think we’ve shown that, even at the age of 314, you’re never too old to get to grips with the web. Directeur Simon Berry van de Londense wijnhandel Berry Brothers & Rudd op www.decanter.com over het succes van de internetactiviteiten van zijn bedrijf.

Geen woorden, maar daden!

Geen woorden, maar daden!

21-02-2012

De goede zaak heeft het niet altijd even goed voor met de smaakpapillen. Harold Hamersma plaatst in NRC Weekend een kritische kanttekening bij de biohype.

Geen woorden, maar daden!

Geen woorden, maar daden!

21-02-2012

De goede zaak heeft het niet altijd even goed voor met de smaakpapillen. Harold Hamersma plaatst in NRC Weekend een kritische kanttekening bij de biohype.

Zopie

Zopie

14-02-2012

Koning winter is nu echt aangekomen. Verras hem met onze overheerlijke Glüwein !! Mededeling van De Best Wijnkopers. Aan de ´overheerlijke' smaak van het aangeboden product twijfelen we niet, wel aan de spelling van de naam ervan. En tja, de naam van een koning mag natuurlijk wel met een hoofdletter.

Zopie

Zopie

14-02-2012

Koning winter is nu echt aangekomen. Verras hem met onze overheerlijke Glüwein !! Mededeling van De Best Wijnkopers. Aan de ´overheerlijke' smaak van het aangeboden product twijfelen we niet, wel aan de spelling van de naam ervan. En tja, de naam van een koning mag natuurlijk wel met een hoofdletter.

Is it nice? No, it´s Neiss!

Is it nice? No, it´s Neiss!

09-02-2012

ProWein Premiere: That´s Neiss That's Neiss stellt meine Leidenschaft dar. Das Weinmachen! Und so habe ich unsere neue Weinlinie schlicht >>That's Neiss<< getauft.

Is it nice? No, it´s Neiss!

Is it nice? No, it´s Neiss!

09-02-2012

ProWein Premiere: That´s Neiss That's Neiss stellt meine Leidenschaft dar. Das Weinmachen! Und so habe ich unsere neue Weinlinie schlicht >>That's Neiss<< getauft.

Get real, please

Get real, please

07-02-2012

It is extraordinary that people defend products with defects on the grounds that in the past growers were making wines with defects, so that is good, or natural.

  • Winterhalter - t/m?
  • WijnSpijs Wandeling - doorlopend
  • Ambassadeurs Perswijn - doorlopend
  • Okhuysen webwinkel - doorlopend?
  • Wine in Moderation (gratis en doorlopend) versie 2